Chris, wat er ook is!

Chat met Chris

Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Voel je vrij om ons een berichtje te sturen!

Chat met ons Mail met ons Bel met ons *

Wil je mee doen met ons onderzoek over de tijd dat je thuis moest zijn tijdens de coronacrisis?  In de media en door volwassenen werd er van alles gezegd over jongeren in deze tijd. Jongeren zouden eenzamer zijn, de maatregelen niet zo belangrijk vinden of somber en verveeld zijn. Herken jij dit? Wij willen het graag eens van jongeren zelf horen! Hoe is deze tijd voor jou geweest? Als je 12 jaar bent of maximaal 17 jaar vul dan deze enquête in.

Chat: Je hebt eenmalig een gesprek met een chatcoach. (Je  bent van harte welkom om een keer terugkomen, maar je hebt dan contact met een andere chatcoach). Bij de chat maak je gebruik van een nickname. Het is volledig anoniem. De chat is dagelijks geopend van 15.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur.

Mail: Vind je het fijn om wat langer contact te hebben met één (zelfde) coach? Maak dan een profiel aan via Chris Connect. Wanneer je een profiel aanmaakt , wordt je gekoppeld aan een e-coach die je naar je luistert en met je meedenkt. Als jouw e-coach heeft gereageerd, ontvang je een e-mail met een linkje om de reactie te lezen. Door het aanmaken van een profiel weten wij jouw mailadres niet en ben je volledig anoniem.

Wil je liever met ons bellen?
*Op woensdagavond kun je tussen 19.00 en 22.00 uur met Chris bellen via 078 – 63 123 00.

Privacy
We hebben alle gebruikersafspraken nog even op een rijtje gezet in de disclaimer. Hier kun je ook lezen hoe we met jouw privacy omgaan.

Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Voel je vrij om ons een berichtje te sturen! Wil je mee doen met ons onderzoek over de tijd dat…

User Rating: 4.69 ( 6 votes)

Loading...