Chris, wat er ook is!

Chat met Chris

Voel je vrij om ons een berichtje te sturen! Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Je blijft anoniem.

Chat met ons Mail met ons Bel met ons *

Chat: Bij de chat maak je gebruik van een nickname. Het is volledig anoniem. De chat is dagelijks geopend van 15.00 – 17.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur. Je hebt op de chat eenmalig een gesprek met een chatcoach. (Je  bent van harte welkom om een keer terugkomen, maar je hebt dan contact met een andere chatcoach).

Mail: Vind je het fijn om wat langer contact te hebben met één (zelfde) coach? Maak dan een profiel aan via Chris Connect. Wanneer je een profiel aanmaakt , wordt je gekoppeld aan een e-coach die je naar je luistert en met je meedenkt. Als jouw e-coach heeft gereageerd, ontvang je een e-mail met een linkje om de reactie te lezen. Door het aanmaken van een profiel weten wij jouw mailadres niet en ben je volledig anoniem.

Wil je liever met ons bellen?
*Op woensdagavond kun je tussen 19.00 en 21.30 uur met Chris bellen via 078 – 63 123 00. Na 21.30 nemen we geen gesprekken meer aan. Maar natuurlijk maken we wel het gesprek wat we voeren gewoon af. We hebben tot 22.00 uur voor jou de tijd.

Privacy
We hebben alle gebruikersafspraken nog even op een rijtje gezet in de disclaimer. Hier kun je ook lezen hoe we met jouw privacy omgaan.

Voel je vrij om ons een berichtje te sturen! Je kunt met ons chatten, mailen of bellen. Je blijft anoniem. Chat: Bij de chat maak je gebruik van…

User Rating: 3.69 ( 18 votes)

Loading...