Chris, wat er ook is!

Opwekking en Chris, wat er ook is

Tijdens de Pinksterconferentie heeft Chris intensief samengewerkt met de Teenzone tijdens de digitale Pinksterconferentie. Teenzone is het tienerprogramma voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Na het inspirerende Teenzone programma – te volgen via een livestream op YouTube- konden tieners met Talkzoners én chatcoaches van Chris napraten op de chat van Chris. -De Talkzoners kregen vooraf een stoomcursus chatten met tieners.-

Zo’n 75 tieners hebben gebruikt gemaakt van de chat. De tieners stelden veel geloofsvragen, zoals: ‘Hoe kan ik een betere band krijgen met God?’ , ‘Hoe kan ik God beter betrekken in mijn leven?’ , ‘Ik heb het idee dat God soms zo ver is’ , ‘Hoe kan je het geloof uiten op school of bij je vrienden?’. Ook andere thema’s passeerden de revue, zoals homoseksualiteit en problemen in de thuissituatie.

Veel chatgesprekken werden afgerond door – in de chat-  te bidden met en voor de tieners. Andere jaren werd er in de Teenzone tent face to face gebeden met de jongeren, nu via de chat. Ondanks de fysieke afstand was het toch mogelijk om de tieners dicht bij God te brengen. De samenwerking met Opwekking smaakt naar meer. Op naar 2021!

Ook op andere dagen een luisterend oor nodig? www.chatmetchris.nl


Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *