Chris, wat er ook is!

Napraten over Manchester

Een aanslag in Manchester bij een concert van Ariane Grande. Op dit moment zijn er rond de 22 doden en 59 gewonden, waaronder veel tieners. Het is heel erg dat iemand op zo’n manier zoveel schade aanbrengt aan anderen. Het jongste slachtoffer was 8 jaar oud. Verschrikkelijk verdrietig! Het is goed om daarbij stil te staan. Misschien wil je bidden voor de slachtoffers en de mensen die achterblijven?

Natuurlijk zeggen we dan dat we ons niet bang moeten laten maken. Maar het is niet gek om verdrietig of bang te zijn. Iedereen reageert er weer anders op! De één wordt er onzeker van, de ander leeft rustig door. Hoe wordt er over gesproken in jouw  onder jouw vrienden en vriendinnen of bij jou in de klas? Het is goed om hierover te praten, bijvoorbeeld thuis of in de klas. Als je door wilt praten, ben je welkom in de chat!

Je kunt met Chris chatten of een berichtje sturen via Chris Connect. Bij Chris Connect maak je eerst een profiel aan (daardoor is je mailadres voor ons niet zichtbaar), en dan kijken dan wie jou het beste kan helpen. Als je e-coach gereageerd heeft ontvang je een e-mail met een linkje om de reactie te lezen.

Chat met ons Mail met ons

Wil je liever met ons bellen? Op woensdagavond kun je tussen 19.00 en 22.00 uur met Chris bellen via 078 – 63 123 00.

Gedicht
Vaak lukt het niet om woorden te vinden na zo’n verschrikkelijke gebeurtenis. Sosha Abspoel lukte het wel. En hoe! Ze schreef dit mooie gedicht.


Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *