Chris, wat er ook is!

HBO-student GPW

Stichting Chris en Voorkom biedt vanaf september 2017 weer een aantal stageplekken. In deze stage is er ruimte voor je opdrachten vanuit school. Bij het praktijkgedeelte word je vooral ingezet bij de Chris Chat, Chris Connect en ondersteun je bij de cursus Kinder- en Tienerpastoraat bij lessen en (weerbaarheid) trainingen.

Jij
Jij bent HBO-student GPW. Je deelt van harte de christelijke visie en je bent meelevend lid van een kerk of gemeente. Daarnaast heb je affiniteit met jonge mensen en/of ex-verslaafden.
Wij
Wij bieden een leuke werkomgeving en een collegiale sfeer. Je krijgt persoonlijke begeleiding, stagevergoeding en lekkere koffie :-).

Stichting Chris en Voorkom!
Stichting Chris en Voorkom! heeft als doel om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Chris en Voorkom! heeft een christelijke identiteit en telt ongeveer 25 fte’s en ruim 350 vrijwilligers. Stichting Chris en Voorkom! is voor haar werk grotendeels afhankelijk van subsidies.

Contact
Past deze stage bij jou? Stuur dan je sollicitatiebrief naar personeelszaken@chrisvoorkom.nl. We zien je reactie graag tegemoet!


Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *