Chris, wat er ook is!

Bestel ‘Het Boekje’ over seksualiteit

Wat is seksualiteit? Wat doet het met je? Wat zijn de verschillen tussen jongens en meiden? En wat staat er nu eigenlijk in de Bijbel over seksualiteit? In onze maatschappij komt er van alles op je af rondom seksualiteit. Maar hoe zit het nu werkelijk? Dit kleine boekje geeft aansprekend en toegankelijk een eerlijk beeld van seksualiteit en laat daarbij iets zien van Gods wijze leefregels op dit terrein.

Het Boekje beantwoordt niet alle vragen rondom seksualiteit, maar geeft een aanzet om je te helpen op een goede en gezonde manier met seksualiteit om te gaan. Het is geschikt voor jongeren die nog helemaal blanco zijn wat betreft seksualiteit, maar ook voor jongeren die hierin al ervaringen hebben opgedaan.

Het Boekje is door Chris ontwikkeld, in samenwerking met BUtogether, No Apologies, Power in Purity en Raise Up. Ben je enthousiast over Het Boekje? Dan kun je het gratis aanvragen door te mailen naar communicatie@chrisvoorkom.nl.

  


Comments to Bestel ‘Het Boekje’ over seksualiteit

 • Beste mensen,
  Graag bestel ik 3 exemplaren van ‘Het Boekje’.
  Mijn adres is:  Bij voorbaat vriendelijk dank!
  Anneke Breet

  Anneke 16 september 2019 14:54 Beantwoorden
  • Beste Anneke, bedankt voor uw bericht. Wij sturen het Boekje naar u op! (Vanwege privacy zullen wij uw adres uit de reactie weghalen).
   Hartelijke groet,
   Rob (communicatie & pr)

   Redactie 16 september 2019 15:16 Beantwoorden
 • Waar kan ik dit boekje bestellen?

  TM Boonstra-Godschalk 25 februari 2020 14:36 Beantwoorden

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...